Vestigingsmanager

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche
?
Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou!

Voor het landelijke vestigingennetwerk zijn wij regelmatig op zoek naar een Vestigingsmanager met werkervaring binnen de automotive branche.

Euromaster.... Is dat niet de bandenspecialist?

Ja! Maar wij doen nog veel meer! De afgelopen jaren heeft Euromaster een ontwikkeling doorgemaakt tot het verlenen van een full service concept waarbinnen ook onderhoud en de APK een belangrijke rol spelen.

Dat wist ik niet! Wat doet een Vestigingsmanager bij Euromaster dan zoal?

Als Vestigingsmanager geef je leiding aan een team van experts op de vestiging. Je zorgt voor een goede balans tussen activiteiten in de vestiging en de commerciële activiteiten in het servicegebied. Je initieert verkoopacties en zet de commerciële lijnen voor jouw vestiging uit. Ook zorg je ervoor dat de werkplaats en receptie op een efficiënte manier georganiseerd is. Als leidinggevende ben je ook verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers en het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de regiomanager.

Dat klinkt als een hele leuke en diverse baan! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?

Omdat je als Vestigsmanager een breed takenpakket hebt is het belangrijk dat je van vele markten thuis bent. Kennis van en ervaring binnen de automotive branche is bijvoorbeeld erg belangrijk. Daarnaast verwachten wij dat je aantoonbare ervaring hebt met leidinggeven en over goede commerciële vaardigheden beschikt.

Daar voldoe ik aan! Wat zoeken jullie nog meer in toekomstige werknemers?

We vinden het belangrijk dat onze vestigingsmanagers over goede communicatieve vaardigheden beschikken en op een natuurlijke wijze leiding kunnen geven aan de medewerkers op de vestiging. Daarnaast is een integere en klantvriendelijke instelling een must voor deze functie. Een goede vestigingsmanager is daarnaast in staat om een goede balans te creëren tussen de zelf uitgezette commerciële acties en de commerciële acties die uit de lijn komen.

Staat er ook een vacature open bij mij in de buurt?

Met ons vestigingennetwerk van meer dan 100 vestigingen door heel Nederland is de kans groot dat er ook bij jou in de buurt een vestiging is waar je aan de slag kunt.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?

Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Hier! Klik op de solliciteer-button en de rest wijst zich vanzelf.

En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?

Dan kun je contact opnemen met Evelien Spel, via telefoonnummer 06-10552373. Je mag hen natuurlijk ook mailen, dat kan via gen.nl.recruitmentnl@euromaster.com

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe vestigingsmanager!


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
24-11-2017
Standplaats
Landelijk
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
Trefwoorden
Service Center Manager, Vestigingsmanager, Euromaster, Leidinggevend
Branche
Automotive
Provincie
Nederland
Trefwoorden
Service Center Manager, Vestigingsmanager, Euromaster, Leidinggevend