Monteur Banden en Wielen (zware voertuigen) Oss

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?


Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou!


Voor de Euromaster vestiging in Oss zijn wij op zoek naar een Monteur Banden en Wielen die de zware voertuigen van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.

Bekijk het filmpje 'werken bij Euromaster' via de volgende link;
https://www.youtube.com/watch?v=xMPKIaFzheY


Euromaster... Is dat niet de bandenspecialist?
Ja! Maar wij doen nog veel meer! De afgelopen jaren heeft Euromaster een ontwikkeling doorgemaakt tot het verlenen van een full service concept waarbinnen ook onderhoud en de APK een belangrijke rol spelen. We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet).
Als Monteur Banden en Wielen zware voertuigen ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van trucks en landbouwvoertuigen. Je helpt onze klanten weer op weg vanuit de vestiging, maar daarnaast help je ook klanten op locatie; dit kan langs de weg zijn, bij de klanten op het terrein etc. Een aantrekkelijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact staat met klanten, je op diverse plekken mag werken en geen enkele dag hetzelfde is!


Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?
Het liefst hebben we dat je al wat ervaring hebt als monteur Banden en Wielen zware voertuigen in de landbouw en of truck. Heb jij dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan kunnen wij je hierbij helpen en je opleiden tot Monteur Banden en Wielen zware voertuigen. Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent. Als Monteur Banden en Wielen zware voertuigen help je ook klanten die met (banden) pech staan, dit betekent wel dat je periodiek een nooddienst dient te draaien en met regelmaat op zaterdagen werkzaam bent.


En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?

Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Hier! Geen zin in gedoe met het uploaden van je cv en motivatie? Stuur dan een WhatsApp bericht of bel 06-2827138. Of klik op de solliciteer-button en de rest wijst zich vanzelf.


En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?

Dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 06-28271388. Je mag natuurlijk ook mailen, dat kan via gen.nl.deventerhrm@euromaster.com.


Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe
Monteur Banden en Wielen (zware voertuigen).


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
01-06-2018
Standplaats
Oss
Opleidingsniveau
Basis/Middelbaar onderwijs
Salaris
Trefwoorden
Bandenmonteur, monteur banden en wielen, zwaarder materieel, zware voertuigen, Oss, truck, heavy, bandenfitter techneut, servicemonteur
Branche
Automotive
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Bandenmonteur, monteur banden en wielen, zwaarder materieel, zware voertuigen, Oss, truck, heavy, bandenfitter techneut, servicemonteur