Eerste Autotechnicus

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?
Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou!

Voor het landelijke vestigingennetwerk zijn wij altijd op zoek naar mensen met 2 rechterhanden. Als je in een van die handen ook nog een mbo-diploma voor eerste autotechnicus hebt dan is de kans groot dat je bij Euromaster aan de slag kunt!

Euromaster..... Is dat niet de bandenspecialist?

Ja! Maar wij doen nog veel meer! De afgelopen jaren heeft Euromaster een ontwikkeling doorgemaakt tot het verlenen van een full service concept waarbinnen ook onderhoud en de APK een belangrijke rol spelen. Als automonteur of autotechnicus ben je dus veel bezig met het sleutelen aan auto's, het te woord staan van klanten en draag je samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen binnen jouw vestiging. En ja, als er geen sleutelwerk voorradig is dan zal je soms ook een band mogen verwisselen.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?

Zoals gezegd is het belangrijk dat je twee rechterhanden hebt en dat je een goed technisch inzicht hebt. Bij voorkeur ben je in het bezit van een mbo-diploma eerste autotechnicus. Beschik je over werkervaring binnen de automotive branche dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Mooi, daar voldoe ik aan! Wat zoeken jullie nog meer in toekomstige werknemers?

We vinden het natuurlijk prettig als je nauwkeurig kunt werken, een flexibele instelling hebt, graag werkt in een team en daarmee kennis uitwisselt en dat je klantvriendelijk bent.

Staat er ook een vacature open bij mij in de buurt?

Met ons vestigingennetwerk van meer dan 100 vestigingen door heel Nederland is de kans groot dat er ook bij jou in de buurt een vestiging is waar je aan de slag kunt.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?

Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Hier! Geen zin in gedoe met het uploaden van je cv en motivatie? Stuur dan een WhatsApp bericht of bel 06-28271388. Of klik op de solliciteer-button en de rest wijst zich vanzelf.

En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?
Dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 06-28271388. Je mag natuurlijk ook mailen, dat kan via gen.nl.deventerhrm@euromaster.com.

 

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe collega!


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
24-07-2018
Standplaats
Landelijk
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
Trefwoorden
Eerste autotechnicus, Autotechnicus, Euromaster, Landelijk
Branche
Automotive
Provincie
Nederland
Trefwoorden
Eerste autotechnicus, Autotechnicus, Euromaster, Landelijk