Bandenmonteur Heavy

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?

Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou!

Voor het landelijke vestigingennetwerk zijn wij altijd op zoek naar mensen met 2 rechterhanden die het leuk vinden om aan vrachtwagens en zware voertuigen te sleutelen.

Interessant, vertel eens wat meer of de functie....

Als bandenmonteur heavy ben je bezig met het (de)monteren van alle type banden op zware voertuigen. Je balanceert en her-profileert de banden en je bent bezig met het uitlijnen van de voertuigen. Daarnaast voer je reparaties uit.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om kans te maken op een baan bij Euromaster?

Zoals gezegd is het belangrijk dat je twee rechterhanden hebt en dat je een goed technisch inzicht hebt. Het zou mooi zijn als je al wat werkervaring hebt binnen de automotive branche, helemaal als dit ook nog eens met zware voertuigen is. Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs, bij voorkeur ook het C-rijbewijs. Als bandenmonteur werk je in wisseldienst op de zaterdag (vaak om de week) dus beschikbaarheid op de zaterdag is wel een eis. Ook kan het voorkomen dat je 24-uurs pechservice diensten gaat draaien, deze bereidheid moet er dus zijn. Uiteraard wordt je hiervoor gecompenseerd in tijd en/of salaris.

Mooi, daar voldoe ik aan! Wat zoeken jullie nog meer in toekomstige werknemers?

We vinden het natuurlijk prettig als je nauwkeurig kunt werken, een flexibele instelling hebt, graag werkt in een team en daarmee kennis uitwisselt en dat je klantvriendelijk bent.

Staat er ook een vacature open bij mij in de buurt?

Met ons vestigingennetwerk van meer dan 100 vestigingen door heel Nederland is de kans groot dat er ook bij jou in de buurt een vestiging is waar je aan de slag kunt.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?

Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Hier! Klik op de solliciteer-button en de rest wijst zich vanzelf.

En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?

Dan kun je contact opnemen met Amanda Basut / Merel de Vries, zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-10552373. Je mag hen natuurlijk ook mailen, dat kan via gen.nl.recruitmentnl@euromaster.com

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe Bandenmonteur Heavy!


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
19-06-2017
Standplaats
Landelijk
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
Trefwoorden
Bandenmonteur, monteur banden en wielen, zwaarder materieel, zware voertuigen, Landelijk
Branche
Automotive
Provincie
Nederland
Trefwoorden
Bandenmonteur, monteur banden en wielen, zwaarder materieel, zware voertuigen, Landelijk