Assistent Vestigingsmanager

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?

Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou!

Voor het landelijke vestigingennetwerk zijn wij regelmatig op zoek naar een Assistent Vestigingsmanager met werkervaring binnen de automotive branche.

Euromaster.... Is dat niet de bandenspecialist?

Ja! Maar wij doen nog veel meer! De afgelopen jaren heeft Euromaster een ontwikkeling doorgemaakt tot het verlenen van een full service concept waarbinnen ook onderhoud en de APK een belangrijke rol spelen.

Dat wist ik niet! Wat doet een Assistent Vestigingsmanager bij Euromaster dan zoal?

Als Assistent Vestigingsmanager ben jij samen met je collega's en de vestigingsmanager verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op jouw vestiging. Je dag bestaat uit het helpen sleutelen aan auto's, het aansturen van je collega's in de werkplaats, klanten te woord staan, zorgen voor een prettige werksfeer.. Ga zo maar door!

Dat klinkt als een hele leuke en diverse baan! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?

Omdat je als Assistent Vestigsmanager een breed takenpakket hebt is het belangrijk dat je van vele markten thuis bent. Een diploma als automonteur of autotechnicus is wel noodzakelijk om deze functie goed uit te kunnen voeren. Daarnaast is het prettig als je al wat ervaring hebt in het leidinggeven en aansturen van collega's.


Daar voldoe ik aan! Wat zoeken jullie nog meer in toekomstige werknemers?

We vinden het natuurlijk prettig als je nauwkeurig kunt werken, een flexibele instelling hebt, graag werkt in een team en daarmee kennis uitwisselt en dat je klantvriendelijk bent. Ook is het belangrijk dat je goed het overzicht kan bewaken, op een prettige wijze je collega's kunt aansturen en je instructies kunt opvolgen van je vestigingsmanager.


Staat er ook een vacature open bij mij in de buurt?

Met ons vestigingennetwerk van meer dan 100 vestigingen door heel Nederland is de kans groot dat er ook bij jou in de buurt een vestiging is waar je aan de slag kunt.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?

Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Hier! Klik op de solliciteer-button en de rest wijst zich vanzelf.


En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?

Dan kun je contact opnemen met Amanda Basut / Merel de Vries, zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-10552373. Je mag hen natuurlijk ook mailen, dat kan via gen.nl.recruitmentnl@euromaster.com

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe Assistent Vestigingsmanager!


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
19-06-2017
Standplaats
Landelijk
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
Trefwoorden
Assistent Service Center Manager, Assistent Vestigingsmanager, Euromaster, Landelijk
Branche
Automotive
Provincie
Nederland
Trefwoorden
Assistent Service Center Manager, Assistent Vestigingsmanager, Euromaster, Landelijk